BEL ONS: 020 - 7155220

Blog

We bloggen regelmatig over nieuws en inzichten op bekende blogpagina's als Emerce, MarketingFacts en Twinkle. Op dit blog vind je het laatste nieuws binnen het online marketing vakgebied, verzameld door onze redactie.

news NIEUWSUPDATE

TMA certificering voor Oogst

01-03-2017

Arjen, Barry, Maurice en Philip van Oogst zijn deze week gecertificeerd in de Talenten Motivatie Analyse Methode (TMA).

LEES MEER
news BLOG

'Data Driven Commerce gaat om het echt begrijpen van je klant'

09-02-2017

Arjen Hettinga (Client Services Director) sprak namens Oogst op het podium van het Data Driven Commerce event. Het event richt zich op de toekomst van data gedreven omnichannel commerce processen. MarketingTribune interviewde Arjen over wat DDC voor hem betekent.

LEES MEER
news BLOG

Zo maak je creatief gebruik van betrokkenheidsdoelgroepen op Facebook

31-01-2017

Al langere tijd is het mogelijk om op Facebook doelgroepen aan te maken met personen die interactie hebben gehad met een video, leadadvertentie en canvasadvertentie. Sinds kort biedt Facebook ook de mogelijkheid om lijsten te maken van mensen die interactie hebben gehad met de Facebook pagina of advertenties op Facebook.

LEES MEER
news WHITEPAPER

Kickstart je DMP traject!

20-12-2016

Succesvolle bedrijven geven actief vorm aan customer journeys in plaats van te reageren op touchpoints. Maar hoe zorg je ervoor dat je klanten die gepersonaliseerde ervaring kan bieden? Het antwoord ligt in het centraal aansturen van media op basis van relevante klantinformatie en logische klantcontactstrategieën: van een centraal Data Management Platform.

LEES MEER
news BLOG

eFinancials 2016: The future of finance

16-12-2016

Op 13 december vond eFinancials plaats, waar de digitale innovaties in het bank- en verzekeringswezen aan bod kwamen. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Pascal Spelier. De sprekers gingen in op welke invloed de laatste online ontwikkelingen op de financiële sector hebben. Hoe je nieuwe kansen naar je hand zet. En de successen en learnings van de spelers in de markt.

LEES MEER