BEL ONS: 020 - 7155220

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als ondernemers en werkgever. Waar mogelijk leveren we een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken, in financieel-economisch, sociaal en ecologisch opzicht. 

MVO en milieu in algemene zin

Oogst is een organisatie die bestaat uit jonge professionals. We streven naar een structurele en evenwichtige groei die niet alleen recht doet aan onze klanten, medewerkers en aandeelhouders, maar ook aan milieu en maatschappij.

Oogst is onderdeel van Oxyma. In 2014 heeft Oxyma een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd omwille van een goede benchmark op het gebied van MVO & Milieu. Dit onderzoek is uitgevoerd door Ecovadis (www.ecovadis.com). Uit dit onderzoek is geconcludeerd dat Oxyma haar beleid en activiteiten 'exceptioneel' goed heeft geïmplementeerd.

Oogst is een kennisintensieve organisatie

Ons kapitaal zijn onze medewerkers. Deze medewerkers spannen zich elke dag opnieuw in om samen het beste resultaat neer te zetten voor onze opdrachtgevers. Onze continuïteit wordt dan ook gewaarborgd door een stimulans in de ontwikkeling van medewerkers. Bij ontwikkeling gaat het om ontwikkelen van (vak)kennis, maar ook door het stimuleren van sporten en fitheid in de vorm van participatie aan diverse sportevenementen.

Afval, energie en inkoop

Oogst dringt het gebruik van papier terug door verdere digitalisering en scheidt haar afval waar mogelijk. Door slimme technologie toe te passen en bewuste keuzes in het mobiliteitsbeleid brengt Oogst energiezuinigheid in de praktijk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP